SUCCES TROUGH EFFICIENCY
Door het implementeren van onze innovatieve en efficiënte bedrijfsoplossingen helpen we onze klanten op hun  uitgaven te besparen en hun concurrentiepositie te versterken. 
          
OPTIMALISEER UW ONDERNEMING
OPTIMALISEER UW ONDERNEMING
De verandering in onze wereld gaan steeds sneller en sneller. Daarnaast houden we steeds vast aan vertrouwde en vaak inefficiënte methodes. Daarom is het uitermate belangrijk dat u zich met advies en oplossingen laat bijstaan.
Als ondernemer hebt u meestal de tijd en de middelen niet om op zoek te gaan naar inefficiënties binnen uw onderneming laat staan nieuwe of verbeterde producten en bedrijfsprocessen te gaan ontwikkelen. Hixx biedt u tal van oplossingen aan om uw organisatie op juiste spoor te zetten richting een succesvolle toekomst. Tijdens onze opdrachten staan volgende pijlers steeds centraal:
Efficiëntie
Om gelijke tred te houden in een steeds meer competitieve wereld, moet uw onderneming zo efficiënt mogelijk functioneren. Hixx reikt uw organisatie advies en oplossingen aan om uw bedrijf efficiënter te laten functioneren. Via een efficiëntere werkwijze kunnen kosten bespaard worden en wordt tegelijkertijd niet alleen de klantentevredenheid maar ook uw winstmarge verhoogd. 
Innovatie
Eén van de sleutels tot een succesvol bedrijf is het kunnen bedenken en implementeren van nieuwe ideeën die uw werking, producten en diensten up-to-date houden. Bij Hixx volgen we alle trends en ontwikkelingen op de voet en weten dan ook als geen ander hoe hierop te anticiperen. Wij introduceren deze ontwikkelingen binnen uw organisatie, zodat uw concurrentiepositie versterkt wordt.
Reflectie
Processen, organisatiecultuur en strategie onder de loep nemen is gezond voor elke organisatie. Hixx helpt uw organisatie kritisch reflecteren over zichzelf, haar strategie en haar onderliggende waarden, waardoor nieuwe kansen kunnen worden ontdekt. Reflectie resulteert dan niet alleen in nieuwe klanten, maar ook in radicale innovatie en een efficiëntere manier van werken.
          
DIENSTEN
Wij helpen ondernemingen met het oplossen van hun problemen of vragen zodat zij een voorsprong kunnen nemer op de toekomst. Wij onderscheiden ons door onze kennis en hands on aanpak.
Consulting
Hixx adviseert organisaties hoe hun strategie en processen te herdenken en reikt hen oplossingen aan naar een efficiëntere onderneming.
Outsourcing
Hixx levert tijdelijke  gekwalificeerde werkkrachten aan die oplossingen uitwerken of hervormingen implementeren.
Training
Hixx biedt efficiëntie en innovatie training aan, om u te helpen opportuniteiten en inefficiënties op te merken zodat u uw bedrijf optimaal blijft presteren.
Wenst u meer informatie over onze diensten ga dan meteen naar onze diensten pagina, hier krijgt u een overzicht van alle aangeboden diensten, gevolgd door een gedetailleerde beschrijving van elke dienst.
            
OUR WINGS CARRY YOUR BUSINESS TO GREATER HEIGHTS
          
IN DE KIJKER
Om onze dienstverlening up-to-date te houden, scholen we onszelf voortdurend bij en volgen we alle ontwikkelingen op de voet. Blijf ook zelf op de hoogte met onze recentste blogposts en nieuwsberichten.

Blog: Athene 2.0

Athene, op dit moment een schim van wat de stad ooit was. In die periode waren de “echte Atheners” vrij om elke dag van het leven... Lees meer

Blog: Het Kodak Syndroom

De meesten onder ons zullen zich het vroegere Kodak wel nog voor de geest kunnen halen. Dit bedrijf gespecialiseerd in fotografie... Lees meer

Nieuws: Antwerpen Smart City

Athene, op dit moment een schim van wat de stad ooit was. In die periode waren de “echte Atheners” vrij om elke dag... Lees meer
Onze Nieuws & Blog pagina is een goede bron om de recentste ontwikkelingen en het laatste nieuws en op de voet te volgen.  U vindt er ook nog meer artikels die u een dieper inzicht kunnen geven op onze steeds sneller veranderende wereld. Tevens vindt u er ook onze bevindingen en verslagen over congressen en beurzen die we bijwonen. 
          
KLANTEN
In het korte bestaan van onze jonge onderneming kunnen we toch al enkele succesverhalen voorleggen. Deze verhalen staan voor u gebundeld onder het logo van desbetreffende klant.
Over Hixx
Hixx is een jonge dynamische onderneming die zich specialiseert in het optimaliseren van ondernemingen en bedrijfsprocessen, door middel van advies en innovatieve oplossingen. Wij bieden onze diensten aan onder de vorm van consulting, outsourcing, en training. Hixx werkt wereldwijd voor klanten in vrijwel elke sector. 
Social Media
Twitter
Twitter
LinkedIn
Linked in
Facebook
Facebook
Google +
© Copyright 2015 - 2017     Hixx     All Rights Reserved     BE0630.771.895